Termékek Menü

PEDROLLO JSWm 2CX önfelszívó szivattyú (Pedrollo 10mx)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
42.545 Ft
39.000 Ft (30.709 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8%
Cikkszám: PED016
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: PEDROLLO
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Pedrollo JSWm 2CX szivattyú jellemzői

 

Elsősorban 4-6 méter szívómélységű kutakhoz, víztározókhoz ajánljuk. Szállítási teljesítménye és nyomása alapján többnyire bőven elegendőa legtöbb öntözési és házi vízellátási feladatra.

A szivattyú kialakításának köszönhetően nagy mennyiségű levegőt vagy gázt tartalmazó folyadék szállítására is alkalmas, így az úgynevezett gázos kutaknál is kiváló hatásfokkal tud dolgozni. A normál centrifugál szivattyúknak az üzemeltetése nagyon nehézkes vagy egyenesen lehetetlen gázos kutaknál. Természetesen normál kutaknál is energiatakarékosan nagy hatásfokkal lehet alkalmazni. Így kivallóan felhasználható háztartási és ipari célokra egyaránt, mint kertek, fóliák öntözésére, automataöntöző rendszerek ellátására, valamint házi vízművekben való alkalmazásra és nyomásfokozásra is. Nyomásfokozó szivattyúként való alkalmazásakor figyelembe kell venni, hogy a Pedrollo JSWm 2CX szivattyú maximális megengedett üzemi nyomása nem haladhatja meg a 6,5 bar-t. A szivattyúzott folyadék hőmérséklete -10 és +40 celsius fok között megengedett, a környezeti hőmérséklet pedig nem haladhatja meg a +40 celsius fok-ot.

Hazánkban már 1992-óta jelen lévő Pedrollo szivattyú márka egyik legnagyobb darabszámban eladott JSW2 sorozatának a tagja és a JSWm 2CX, talán a legkedveltebb típusa. Alkatrészellátása biztos alapokon nyugszik mivel a Pedrollo szivattyú gyár hazai leányvállalata importálja és néhány nagykereskedőn keresztül teríti országunkban a szivattyúkat. Az egész országot lefedő megbízható szerviz hálózattal rendelkezik, melybe cégünk is beletartozik mivel Pedrollo szivattyú nagy és kiskereskedő valamint garanciális szervizpont is vagyunk. Így hozzánk bátran fordulhat, ha beüzemelési vagy üzemeltetési gondja támad, mi segítünk megoldani azt. Jó szívvel ajánljuk, ha egy nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkező megbízható minőségi szivattyút keres kivalló hatásfokkal.

A JSWm 2CX szivattyú méretezése

 

A Pedrollo JSWm 2CX szivattyú kiválasztásánál vegye figyelembe a manometrikus szívó mélységet valamint távolságot melyek csökkentik a szivattyú teljesítményét és hatásfokát.

A következő felsorolásban látni fogja, hogy az eredeti 70 liter/perc szállítási teljesítmény miként alakul a szívó mélység növekedésével. Így ezt mindenképpen érdemes figyelembe venni a szivattyú méretezésekor. Zárójelben feltüntetünk még egy adatot az pedig az adott maximális vízszállításhoz tartozó emelőmagasság méterben megadva. Amennyiben nyomásértékre kíváncsi ossza el 10-el pl: 32 méter emelőmagasság osztva 10-el egyenlő 3,2 bar. Természetesen a szivattyú tud nagyobb nyomást is, de akkor már még kevesebb vizet fog szállítani. 

Szállítási teljesítmények:

-2 méterről: 66 liter/perc (21 méteren)

-3 méterről: 61 liter/perc (22 méteren)

-4 méterről: 56 liter/perc (24 méteren)

-5 méterről: 52 liter/perc (26 méteren)

-6 méterről: 45 liter/perc (28 méteren)

-7 méterről: 35 liter/perc (32 méteren)

-8 méterről: 28 liter/perc (42,5 méteren)

A Pedrollo JSWm 2CX szivattyú szerkezeti felépítése

A villanymotor kiváló hatásfokkal rendelkező, a tekercselésbe beépített termikus védelemmel ellátott két polusú egyfázisú 230V-50Hz saját gyártású Pedrollo villanymotor.

 

A szivattyú telepítése és üzemeltetése

 

A Pedrollo JSWm 2CX szivattyú, fröccsenés ellen védett, azonban az időjárás viszontagságaitól védett lehetőleg jól szellőző páramentes helyre kell telepíteni.

Amennyiben aknába telepíti, gondoskodjon annak szellőzéséről. Télen amennyiben fagyveszélyes helyen használja, gondoskodjon a szivattyú víztelenítéséről a leeresztő csavar kitekerésével. Több hónapos leállás esetén javasolt 1-2 deciliter étolaj betöltése a szivattyú házba ezzel elkerülhető a járókerék letapadása, és tavasszal gondmentesen újra indul. Hosszú állásidő után, ha a szivattyú indításkor csak búg, egy fogó segítségével forgassuk át a motort a hűtőventillátornál.

Folyamatos használat esetén a szivattyú karbantartást nem igényel.

Pedrollo jswm 2CX szivattyú = minőség megbízhatóság!

 

Pedrollo JSWm 2CX tulajdonságai :

Garancia

2 év

Feszültség

230 Volt

Teljesítmény

750 Watt

Emelőmagasság

47-20 m

A fenti emelőmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények

5-70 liter/perc

Szívó csatlakozás

1 coll BM

Nyomó csatlakozás

1 coll BM

Max szívómélység

9 méter

Max folyadék hőmérséklet

40 °C

Beépítési hossz

388 mm

Szivattyú ház

öntvény

Tengely

rozsdamentes acél EN 10088-3-1,4104

Tengelytömítés

AR-14

Járókerék

Technopolimer

Védelem

IPX4

Szállított max. folyadékmennyiség -2 méterről

66 liter/perc 2,1 bar-on

Szállított max. folyadékmennyiség -3 méterről

61 liter/perc 2,2 bar-on

Szállított max. folyadékmennyiség -4 méterről

56 liter/perc 2,3 bar-on

Szállított max. folyadékmennyiség -5 méterről

52 liter/perc 2,5 bar-on

Szállított max. folyadékmennyiség -6 méterről

45 liter/perc 2,8 bar-on

Szállított max. folyadékmennyiség -7 méterről

35 liter/perc 3,2 bar-on

Szállított max. folyadékmennyiség -8 méterről

28 liter/perc 3,4 bar-on

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

GYÁRTÓK SZERINT
FACEBOOK