Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

BEMUTATKOZÓ

Cég neve:      KARATECH Kft. "ASZIVATTYÚS"

             
A vállalkozás fő tevékenysége az ipari és háztartási 
SZIVATTYÚK, KOMPRESSZOROK, ÁRAMFEJLESZTŐK és KÉZI SZERSZÁMOK
forgalmazása, telepítése és szervizelése.

 

Engedje meg hogy bemutatkozzam Karagich Attila vagyok, vállalkozásomat tizenöt éves szakmai múlttal a szivattyú kereskedelemben, szervizelésben, illetve az alkalmazási és üzemeltetési területeken szerzett tapasztalatommal alapítottam. A vállalkozás indulásakor több megbízható, minőségi piacvezető szivattyú, kompresszor és áramfejlesztő gyártóval vettem fel a kapcsolatot, melynek eredményeképpen ezeket forgalmazom, szervizelem és telepítem.


Célom a magánemberek és vállalkozások magas szintű kiszolgálása, tanácsadása ezen a területen, ezért az igényeknek megfelelően kézi szerszámokat is forgalmazok.

  
Az üzletpolitikám, „Ha felmerül a kérdés, A SZIVATTYÚS nem kérdés” hisz a kérdéstől, tehát már a tervezéstől vagy kiválasztástól a beszerzésen át a telepítésig, illetve a szervizelésen át az alkatrész ellátásig mindenben állok rendelkezésére.

  
A szivattyú, kompresszor és áramfejlesztő felhasználás széles skáláján tudok segíteni, az Öntözési, Nyomásfokozási, Házi vízellátási, Klíma és Hűtőrendszeri, Tüzivíz rendszeri, Esővíz hasznosítási, Fűtés keringetési, Szennyezett- és Szennyvíz átemelési, Vegyi anyagok szállítási, Hordó és Tartály ürítési, Levegőszállítási és Áramellátási feladatok esetén.
  
A KÉRDÉS kidolgozásának folyamata a munkapont meghatározással kezdődik, ennek során törekszem a vevő költségvetéseit is figyelembe véve a legoptimálisabb termék kiválasztására és ajánlatadására. Az ajánlatom mindíg tartalmazza a kiválasztott szivattyú, kompresszor vagy áramfejlesztő típusát, árát, szállítási határidejét és a műszaki adatait. A termék beszerzése mellett, igény esetén vállalom az üzembe helyezését is. A megfelelőnek talált ajánlatom, megtisztelő megrendelése után próbálom a beszerzést a legrövidebb idő alatt megvalósítani, hogy mihamarabb telepítésre, beüzemelésre kerüljön sor az ügyfél elégedettsége érdekében.
  
Az általam nyújtott szolgáltatásokra és forgalmazott termékekre teljes körű felelősséget vállalok. A későbbiekben felmerülő KÉRDÉS válaszában is segítek, mivel vállalom garancián túli javításukat és szervizelésüket, akár általános karbantartási szerződés keretében is.

  
Remélem felkeltettem érdeklődését, várom a KÉRDÉS megtisztelő megkeresése céljából!


Tisztelettel,
Karagich Attila "ASZIVATTYÚS"

 


Szolgáltató adatai:

Cégnév: KARATECH Kft.
Szolgáltató székhelye: 2316 Tököl, Duna utca 6/A
Szolgáltató telephelye: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 65. (ASZIVATTYÚS üzlet) LEVELEZÉSI CÍM !!!!
Cégbíróság: Tököl Város Polgármesteri Hivatal
Elérhetőség: aszivattyus@gmail.com
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 06-70-331-1087
Adószám: 26281942-2-13
Bank: ERSTE Bank
Számlaszám: 11600006 - 00000000 - 81192977

 

Munkatársaink:

Karagich Attila
ügyvezető
Tel: 06-70-331-1087
E-mail:
aszivattyus@gmail.com

Birkás Csaba
technikus
Tel: 06-70-635-2482
E-mail: javitas.aszivattyus@gmail.com

Bencze István
technikus
Tel: 06-70-395-4575
E-mail: iroda.aszivattyus@gmail.com

 

 

GYÁRTÓK SZERINT
FACEBOOK