et-loader
info@aszivattyus.hu 06-70-331-1087 06-70-635-2482 06-70-395-4575 2330, Dunaharaszti, Némedi út 65.

A Honda motoros áramfejlesztõi egyesítik magunkban mindazt, amit 50 év folyamatos technikai fejlesztésével el lehet érni. Termékeink még versenytársaink szerint is kategóriájuk legjobbjai. A Honda biztosítja a legszélesebb felhasználhatóságot, legyen szó akár otthoni, akár ipari felhasználásról.

Az EM sorozat egységesíti magában a kompaktságot, nagy teljesítményt, precíz áramformát biztosítva bármely elektromos alkalmazásnak. Emellett a legkorszerûbb motorfelügyeleti rendszernek köszönhetõen gazdaságos és biztonságos is egyben. Teljesítménye maximum 7 kVA.

Elsõként a Honda fejlesztett ki olyan invertert, mely nem javítja, hanem elõállítja a generátor elektromos jelét elektronikus úton, ezáltal sokkal közelebb kerül a leadott áram jelleggörbéje a tökéletes szinuszalakú áram jelleggörbéjéhez. Ezáltal az áram frekvenciája nem a motor fordulatszámától függ, hanem egy elektronikus folyamattól. Ezzel a technológiával felszerelkezve a Honda elõállította ezt a generátorcsaládot, melynek súlya csökkentett és nagyon stabil áramot szolgáltatat.

A népszerû EM áramfejlesztõ család igazi professzionális választás, ha teljesítményre és tartósságra vágyunk anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk az erõ és a megbízhatóság területén. Az érzékeny elektromos motorok üzemeltetésétõl egészen a pislákolásmentes világításbeli alkalmazásokig, mindenhol használhatjuk, ezek a generátorok folyamatos teljesítményt nyújtanak pontos beállítások mellett.

Típus:

EM5500 áramfejlesztõ

Benzin tartály (l):

23,5

Fogyasztás (l/óra):

2,9

Foly. teljesítmény (kVA):

5

Folyamatos áram (A):

21,7

Max. teljesítméy (kVA):

5,5

Méret (mm):

725x706x719

Motor típus:

i-GX 390

Súly (kg):

108,8

Védelem:

IP 23

Zajszint LWA (db(A)):

96

Kapcsolódó termékek

Kedves vásárlóink!

 

Ezen a héten, szeptember 21-én szombaton üzletünk szabadság miatt zárva tart! Megértésüket köszönjük!

 

Webes megrendeléseket ezidő alatt is tudjuk fogadni.  Üdvözlettel,
AszivattyúS csapata