et-loader
info@aszivattyus.hu 06-70-331-1087 06-70-635-2482 06-70-395-4575 2330, Dunaharaszti, Némedi út 65.

A Honda motoros áramfejlesztõi egyesítik magunkban mindazt, amit 50 év folyamatos technikai fejlesztésével el lehet érni. Termékeink még versenytársaink szerint is kategóriájuk legjobbjai. A Honda biztosítja a legszélesebb felhasználhatóságot, legyen szó akár otthoni, akár ipari felhasználásról.

Kifejezetten kompakt, csendes és takarékos áramfejlesztõ család. Maximum 3 kVA teljesítményig minden felhasználói igényt kielégít. Kis súlyának köszönhetõen közkedvelt a turisztikai célú alkalmazásokban. A számítógépek és egyéb áramingadozás érzékeny berendezések nagyon stabil és zajmentes áramot igényelnek, melynek szinte tökéletes a szinuszjele, hiszen nem fogadhatjuk el, hogy a számítógép néha magától kikapcsol, vagy leáll az éppen futó program. Ennek kiküszöbölésére a Honda mérnökei egy különálló inverteres technológiát dolgoztak ki, amely egy mikroprocesszor segítségével olyan szinuszgörbéjû áramot tud kibocsátani, mely tökéletesebb a fali csatlakozóból kijövõ áramnál. Ezzel egyidõben sikerült a méreteket is drasztikus módon lecsökkenteni, ezáltal ezek a generátorok nagyon könnyen szállíthatóak.

A gazdaságosság és környezetvédelem mellett elkötelezve létrejött az EcoThrottle™ rendszer, mely figyeli a mûködtetett gép szükséges áramellátottságát, ettõl függõen a generátor saját maga vezérli és állítja be a motor fordulatszámát mindig az optimális szintre. A kibocsátott károsanyag mennyiség megfelel a legszigorúbb CARB és EPA kibocsátási szinteknek is!

Ha egymáshoz csatlakoztathatunk két EU sorozatbeli, azonos teljesítményû generátort a párhuzamos csatlakoztatási pontokon keresztül, akkor megduplázhatjuk teljesítményüket.

 

Az EU 30 egy olyan áramszolgáltató állomás, amely tartalmazza a Honda legmesszemenõbb fejlesztéseit. Egyenletesebb és zajmentesebb áramot ad le, mint amilyet az elektromos szolgáltatók tudnak nyújtani, ezáltal kiválóan alkalmas nagyon érzékeny berendezések ellátására is, mint például a számítógép. Referenciaként kiemeljük a Forma 1 világát, ahol nem csupán a Honda istálló használja, hanem más, nagy nevû csapatok is.

Típus:

EU30 áramfejlesztõ

Akumlátortöltés (12VA):

12

Benzin tartály (l):

13

Fogyasztás (l/óra):

1,8

Foly. teljesítmény (kVA):

2,8

Folyamatos áram (A):

13

Max. teljesítméy (kVA):

3

Méret (mm):

660x450x535

Motor típus:

GX 200

Súly (kg):

61

Védelem:

IP 23

Zajszint LWA (db(A)):

90

Kapcsolódó termékek

Kedves vásárlóink!

 

Ezen a héten, szeptember 21-én szombaton üzletünk szabadság miatt zárva tart! Megértésüket köszönjük!

 

Webes megrendeléseket ezidő alatt is tudjuk fogadni.  Üdvözlettel,
AszivattyúS csapata