et-loader
info@aszivattyus.hu 06-70-331-1087 06-70-635-2482 06-70-395-4575 2330, Dunaharaszti, Némedi út 65.

Pedrollo JSWm 2AX szivattyú jellemzõi

Elsõ sorban 6-8 méter szívómélységû kutakhoz, víztározókhoz ajánljuk. Szállítási teljesítménye és nyomása alapján többnyire bõven elegendõ esetlegesen még túl nagy teljesítményû is a legtöbb öntözési és házi vízellátási feladatra.

A szivattyú kialakításának köszönhetõen nagy mennyiségû levegõt vagy gázt tartalmazó folyadék szállítására is alkalmas, így az úgynevezett gázos kutaknál is kiváló hatásfokkal tud dolgozni. A normál centrifugál szivattyúknak az üzemeltetése nagyon nehézkes vagy egyenesen lehetetlen gázos kutaknál. Természetesen normál kutaknál is energiatakarékosan nagy hatásfokkal lehet alkalmazni. Így kivallóan felhasználható háztartási és ipari célokra egyaránt, mint kertek, fóliák öntözésére, automataöntözõ rendszerek ellátására, valamint házi vízmûvekben való alkalmazásra és nyomásfokozásra is. Nyomásfokozó szivattyúként való alkalmazásakor figyelembe kell venni, hogy a Pedrollo JSWm 2AX szivattyú maximális megengedett üzemi nyomása nem haladhatja meg a 6,5 bar-t. A szivattyúzott folyadék hõmérséklete -10 és +40 celsius fok között megengedett, a környezeti hõmérséklet pedig nem haladhatja meg a +40 celsius fok-ot.

Hazánkban már 1992-óta jelen lévõ Pedrollo szivattyú márka egyik legnagyobb darabszámban eladott JSW2 sorozatának a tagja és a JSWm 2AX, talán a legkedveltebb típusa. Alkatrészellátása biztos alapokon nyugszik mivel a Pedrollo szivattyú gyár hazai leányvállalata importálja és néhány nagykereskedõn keresztül teríti országunkban a szivattyúkat. Az egész országot lefedõ megbízható szerviz hálózattal rendelkezik, melybe cégünk is beletartozik mivel Pedrollo szivattyú nagy és kiskereskedõ valamint garanciális szervizpont is vagyunk. Így hozzánk bátran fordulhat, ha beüzemelési vagy üzemeltetési gondja támad, mi segítünk megoldani azt. Jó szívvel ajánljuk, ha egy nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezõ megbízható minõségi szivattyút kereskivalló hatásfokkal.

A JSWm 2AX szivattyú méretezése

A Pedrollo JSWm 2AX szivattyú kiválasztásánál vegye figyelembe a manometrikus szívó mélységet valamint távolságot melyek csökkentik a szivattyú teljesítményét és hatásfokát.

A következõ felsorolásban látni fogja, hogy az eredeti 70 liter/perc szállítási teljesítmény miként alakul a szívó mélység növekedésével. Így ezt mindenképpen érdemes figyelembe venni a szivattyú méretezésekor.

Szívó mélységhez tartozó szállítási teljesítmények:

-2 méterrõl: 66 liter/perc 2,9 bar nyomáson

-3 méterrõl: 61 liter/perc 3 bar nyomáson

-4 méterrõl: 56 liter/perc 3,1 bar nyomáson

-5 méterrõl: 52 liter/perc 3,3 bar nyomáson

-6 méterrõl: 45 liter/perc 3,6 bar nyomáson

-7 méterrõl: 35 liter/perc 4 bar nyomáson

-8 méterrõl: 28 liter/perc 4,2 bar nyomáson

A megadott érték felett is tud a szivattyú nyomást elõállítani, de akkor már a feltüntetett vízmennyiségnél kevesebbet tud szállítani. Pl. -7 méterrõl nem csak 4 bar-ra képes, hanem akár 4,5 bar nyomást is létre tud hozni, de ekkor már csak kb. 5 liter/perc szállítással.

 

Pedrollo jswm 2AX szivattyú = minõség megbízhatóság!

 

Pedrollo JSWm 2AX tulajdonságai :

Garancia

2 év

Feszültség

230 Volt

Teljesítmény

1100 Watt

Emelõmagasság

55-28 m

A fenti emelõmagasságokhoz tartozó szállítási teljesítmények

5-70 liter/perc

Szívó csatlakozás

1 coll BM

Nyomó csatlakozás

1 coll BM

Max szívómélység

9 méter

Max folyadék hõmérséklet

40 °C

Beépítési hossz

388 mm

Szivattyú ház

öntvény

Tengely

rozsdamentes acél EN 10088-3-1,4104

Tengelytömítés

AR-14

Járókerék

Technopolimer

Védelem

IPX4

Tömeg 14 kg

Kapcsolódó termékek

Kedves vásárlóink!

 

Ezen a héten, szeptember 21-én szombaton üzletünk szabadság miatt zárva tart! Megértésüket köszönjük!

 

Webes megrendeléseket ezidő alatt is tudjuk fogadni.  Üdvözlettel,
AszivattyúS csapata