et-loader
info@aszivattyus.hu 06-70-331-1087 06-70-635-2482 06-70-395-4575 2330, Dunaharaszti, Némedi út 65.H-P 8-17, SZ: 9-13

A Honda benzinmotoros áramfejlesztõk kiválóan alkalmasak építési munkahelyek áramellátására, hálózati feszültség pótlására. A HONDA benzinmotor igen hosszú élettartamot és gazdaságos üzemeltetést biztosít. Kedvezõ az üzemanyag-fogyasztása, csekély a karbantartási igénye, valamint a szerviz- és alkatrészellátottság is kiváló.

Az áramfejlesztõk kondenzátoros, kompaund vagy elektronikus feszültségszabályzású szinkron generátorral vannak szerelve. A kondenzátoros és kompaund szabályzású generátorokat inkább ipari fogyasztók, elektromos kisgépek áramellátására javasoljuk.

Különösen precíz feszültség szükségessége esetén (pl. számítógépek közvetlen üzemeltetésére) elektronikus feszültségszabályzású generátorokat ajánlunk (AVR), amelyeknek a terhelés változása esetén is stabilabb és a feszültsége. Ha a gépeket hálózati feszültség kimaradásának önmûködõ pótlására kívánják használni, DKG-207 indító-átkapcsoló automatikát ajánlunk.

A generátor egység kiváló minõségû szinkron generátor,ami jól bírja az áramingadozást.
Az áramfejlesztõ egység HONDA négyütemû robbanómotorral van meghajtva.

AVR funkció jelentése: elektronikus feszültség szabályzás, mely  lehetõvé teszi olyan készülékek használatát, amelyek érzékenyek a feszültség ingadozásra. (pl. számítógépek, orvosi eszközök)

Feszültség: 230V
Elektromos telj: 5kVA
Motorteljesítmény: 9LE
Fogyasztás (liter/óra): 2,2
Üzemanyag: 95-ös ólommentes benzin
Tömeg: 58kg

Kapcsolódó termékek